Wyświetl pojedynczy post
Kryst
Junior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 21:52
filipski napisał(a):Wyświetl post

- od czwartku nie stresowałem się przelewem
- a jednak od piątku piszę tutaj w tonie alarmistycznym
- bo wiem co się dzieje i na czym to polega.

Co się zmieniło? Ano to, że z każdą godziną zaskoczeń jest coraz więcej, także dla tych, których - wydawałoby się - zaskoczyć może niewiele. Ja jednak czekam, obserwuję i jestem dobrej myśli.

Za moje słowa biorę odpowiedzialność - dlatego podzieliłem się tą wiedzą (jak i moją tożsamością z osobami), które mogą ją jakoś zweryfikować.
Długo się jeszcze będziesz kompromitował? Nic nie wiesz, nic nie wyjaśniłeś. Twoje posty to mitomański bełkot gościa, który pozuje na kogoś kto wie o co chodzi i ma dostęp do pana skośnookiego, czechosłowackiego Szweda i komedianta Pietrowskiego. Za to ewidentnie masz jakieś parcie szkło i chęć zostania, chwilowo, gwiazdą forum. Niestety czytając posty tutejszych userów można załamać ręce jak sie widzi ich łatwowierność. Nic dziwnego, że znalazło się kilku, którzy przyklaskują tym bzdurom i wierzą w to co piszesz. A nie piszesz nic, bo primo nic nie wiesz, secundo (lub drugie primo jak mawia klasyk) piszesz w ten sposób żeby po każdym zwrocie akcji zawsze móc napisać- wiedziałem, mówiłem, pisałem, jestem przekumaty.
Odpowiedz cytując