jean_meslier napisał(a):

|
@Lukasz. Tylko TS Wisla może zarządzać logiem Wisły, więc tylko TS Wisła może odtworzyć klub jako sekcję piłkarską, gdy SA upadnie. Zakładam, że SA nie wróci do TSW. A nawet jak wróci to po co startować od 4 ligi z takimi długami? Od strony finansowej lepiej zbankrutować SA i wystartować pod auspicjami TS.
|
Spoko tylko będąc na miejscu Bońka zastanowiłbym się 10x czy chce mieć ponownie taki syf, czy też nie wykorzystać sytuacji i sprowadzić do parteru tych którzy zakładają że Wisła musi od razu już grać w rozgrywkach bo jest 'zasłużona'.
Prywatnie - jeśli ktoś da mi kartę w postaci decyzji o dopuszczeniu do rozgrywek, to bym na tym coś 'ugrał'. W tym też rozumiem utarcie nosa i pokazanie innym ze da się zabrać ukochaną zabawkę i nie oddać.
Nie mam Panie pana płaszcza i co mi zrobisz?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA