|
Senior Member
|
|
master17 napisał(a): 
Nhitman prawdopodobnie tą osobą z NH jest Pan S i nie jest pomazańcem Miśka tylko Zielaka i na obecną chwilę on stanowi problem jeśli chodzi o WSH. W samym WSH członkowie są podzieleni i działają w tej sprawie osobno. Tak jest w każdym środowisku, że nie można wszystkich wsadzić do jednego wora.
Wiem, że zaraz za ten post dostanę pewnie jakieś inwektywy, że mam czelność stać za Miśkiem, będzie wyszydzanie, że biedny itp. ale mam, to głęboko w dupie. M nie jest święty, ale największy gwałt na klubie zrobiła opcja Zielaka i dalej robi (oni też stanęli w obronie DD, gdy na jednym ze spotkań druga strona domagała się linczu). M poszedł siedzieć, to wtedy poszły wszelkie hamulce w dojeniu z klubu i nawet można, to wywnioskować z wywiadu Bońka, gdzie w czerwcu sytuacja nie była tragiczna.
Odnośnie przelewu na 300 tyś już pewna osoba napisała, że trafił na konto TS, a nie SKWK i z tego poszło 130 tyś dla Marzenki i 100 dla DD.
Nie, nie bronię M, ale nie jest winien całego zła i kilka osób nawet wspominało tutaj o całej tej sytuacji.
Dobra teraz możecie mnie atakować.
|
W końcu rozsądny głos.
|
|