VanBasten napisał(a):

|
Wygłupiłeś się twierdząc , że kłamie w sprawie potrojonego zadłużenia ...to czego się spodziewałeś ? Próba zamiatania pod dywan faktu zatrudniania bandytów w klubie tez powoduje takie reakcje użytkowników . Nikt nie lubi jak ktoś Ci próbuje wmówić że czarne jest białe . To nie była merytoryczna odpowiedź . Z połową podanych przeze mnie faktów zresztą właściwie się zgodziłeś a drugiej połowy nie byłeś w stanie obalić sensownie .A potem zarzucasz nam , że słuchamy się dziennikarzy a nie rozmawiamy o faktach . Udowodnij nam , że się mylimy ale tak z sensem i niezbicie to pierwszy Cię przeproszę .
|
Edytowałem swój post, więc co kłamiesz, zerknij jeszcze raz na ten post a nie kłam. Obaliłem sensownie bo nikt merytorycznie na mój post już nie potrafi odpowiedzieć, tylko marnej jakości zaczepki, jedziemy dalej, każdy ma prawo do zatrudnienia, człowieku, na nikim wtedy wyrok nie ciążył. Nie rób ....y z logiki... Złapią cię z maryską posiedzisz 30 dni, albo złapiesz jakiś wyrok za totalną pierdołe, to wtedy nie masz prawa się już nigdzie zatrudnić bo masz nasrane w papierach? To jest twoje, i tobie podobnym rozumowanie. Niektórzy robią tu ....e z logiki, i takich ciężko traktować poważnie i z nimi dyskutować. Zombie społeczeństwo, dla takich wszystko jest czarno-białe, zero własnego myślenia i wyciągania wniosków.