Kryniu napisał(a):

|
Jak dla mnie dalej pozostaje przy zamknięciu tego burdelu i próba rozpoczęcia od nowa. Przecież nawet jak przelew będzie to będziemy kojarzeni z najgorszym dziadostwem. Tylko nowy początek pod opieką miasta wstępnie i pomocy socios by później pod dokładnym nadzorem Wislę kupił właściwy podmiot. Nie ma lepszej drogi. Patrz na ŁKS. Już grają w I lidze i zanosi się na powrót. U nas w tej chwili tak naprawdę jest wielka szansa by klub oczyścić z pasożytów pseudowiślaków.
|
Gdyby to mialo faktycznie nas oczyscic z pasozytow gangsterow to nawet bylbym za... ale niestety jestem dosyc zasadniczy w pewnych kwestiach i tak jak wiem, ze nie ma takiego klubu jak Lech Poznan obecnie (tzn. jest, ale nie jest to 7krotny Mistrz Polski) tak upadek Wisly oznaczalby, ze nowy twor nie bedzie 13krotnym Mistrzem Polski, chyba, ze sobie te 13 Mistrzostw wywalczy. Tak samo GieKSa GKS Katowice z roku 2009 nie jest GKSem Katowice z 1964 i tak samo Reaktywacja Tradycyji Sportowych czy jak to sie tam zwie Widzew, nie jest RTSem Widzew Lodz. To fikcja akceptowana przez spora czesc dziennikarzy, tzw ekspertow bylch pilkarzy i oczywiscie kibicow, ktorym to na reke. Ale powaznie - spiewamy Lechowi, ze jest Amica to czy nowa Wisle bedziemy uwazac za stara?