Wyświetl pojedynczy post
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 15:34
Dajcie spokój z tym Filipskim całym.
To zwykły ściemniacz.

TS modli się by transakcja doszła do skutku - naprawdę mają wystarczającą ilość swoich problemów, które muszą rozwiązać. To jest fakt.

TS nie próbuje ośmieszać nowych inwestorów (niby w jaki sposób?). Zresztą to by tylko ich pogrążyło - sami sprzedali im klub. Poza tym jaki idiota jest w stanie uwierzyć w to, że Jadczak czy Stanowski działają w jednym szeregu z Towarzystwem Sportowym? Poza tym czy to TS wkłada w usta słowa panu Pietrowskiemu?

TS nie utrudnia w żaden sposób sprzedaży klubu - ten przelew po prostu nie wpłynął. Tu nie ma drugiego dna. Czy wpłynie? Może. Nie wiem tego ja, nie wie tego nikt w klubie. Dowiemy się w poniedziałek.

Natomiast, pojawiły się ostatnio na forum osoby, które śmierdzą klonami pana Kasztelańca.
I o ile mam jakąś nadzieje, że wszystko skończy się dobrze to gdy czytam posty owych person to zaczynam w to wątpić.

Dlaczego? Bo ktoś ich po coś uruchomił - według mnie po to by powoli pompować poduszkę powietrzną gdy przelew nie przejdzie.

Jak najłatwiej coś takiego wytłumaczyć? Zwalić wszystko na TS, SKWK, kiboli. W to każdy uwierzy, bo nie oszukujmy się obraz jest taki, że są ku temu podstawy.

"Kibole zablokowali przejęcie klubu!", "Chuligani wydzwaniali do firmy i mi grozili", "Jacyś ludzie przyszli do szkoły mojego dziecka i je nastraszyli".

Znamy to wszystko. To już było. Przerabialiśmy to, także tutaj na forum.
Odpowiedz cytując