Wyświetl pojedynczy post
Laszi
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 14:38
Revenge_vo2 napisał(a):Wyświetl post
Laszi
analogia bardzo dobra, tylko czepiasz się kompletnie nie istotnych szczegółów.

Ja do socios się nie zapiszę, tak samo jak nie pójdę na mecz dopóki TS rządzi Wisłą. Dla mnie TS = wpływy SKWK.

Nie wiem czy ma dla Ciebie znaczenie argument "i mam znajomych co myslą tak samo", ale zakłamywanie rzeczywistości tu nic nie da. Brak transparentności klubu a dokładnie zarządu ma ogromny wpływ na wszytkie inicjatywy związane ze sportową działalnością klubu Wisła Kraków, także na socios.
No i właśnie to jest to z czym sie nie mogę zgodzić bo powiązałeś brak transparentności klubu z Socios o co cały czas mi chodzi. Socios nie jest w żaden sposób powiązane z obecnymi władzami i żadna kasa nie pójdzie tam gdzie nie chcą tego członkowie. Nie wiem ile można to powtarzać. Uczepiłeś się słówka że nie zarzuciłeś braku transparentności Socios bezpośrednio ale zrobiłeś to pośrednio. Socios teraz będzie remontowało szatnie Akademii. Kiedyś jak już będzie nas więcej i Ty i Twoi znajomi nie będą myśleć tak samo to możemy być realną siłą która bedzie mogła wpływać na funkcjonowanie klubu. Po czynach ich poznacie i w chwili obecnej wrzucanie Socios do tego samego worka co SKWK i TS jest s....ysyństwem.

Cytat:
Zadam inne pytanie. Czy gdyby nie SKWK i dziąłania TS w Socios byłoby więcej członków?
Jeśli ludzie będą błędnie wierzyć w takie głupoty jak Ty i Twoi znajomi to oczywiście.
Odpowiedz cytując