Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 13:27
Cytat:
Jaroo, ja rozumiem. To niech sobie rządzą, ale niech nie oczekują, że ludzię bedą wydawać dla nich swoje ciężko zarobione pieniędze
Myślę, że jesteśmy już w takiej sytuacji, że nikt od nikogo nic nie wymaga. Każdy jest już załamany, opuscił ręcę, wszyscy siedzą cicho bo sami nie wiedza co się dzieje albo się boją ruszyć swoich
Tak jak człowiek kiedyś myślał, że nic gorszego od rozczarowań sportowych (2 PRAWIE awanse do LM) spotkać nas nie może tak teraz to już w ogóle jest upadek mentalny. Chociaż w....ienie mniejsze bo nie skupione na kilkunastu minutach meczu, rozłożone w czasie ale szok jednak ogromny co się dzieje.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując