Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 13:19
Cytat:
@Jaroo: niektórym i tak nic nie przetłumaczysz, bo dla nich świat jest czarno biały - albo jesteś złodziejem z TSu, WSH i SKWK albo rycerzem na białym koniu od Jadczak.
Pośrodku nic nie ma.

Zresztą wystarczy poczytać ostatnie wpisy sedonh'a albo El'kabata
Jeszcze zapomniałem dodać, ze w mojej ocenie każdy się po prostu dossał do Wisły. Każdy swój kawałek tortu z tego ma. Jedni kase, przekręty, niejasne interesy, Majchrowski się pewnie cieszy, że wróg sracovii się męczy, dziennikarze zarabiają na poczytnych artykułach i pompują swoje nazwiska gównianymi newsami, Sarapatom też pasuje sytuacja żeby wywinąć się z pod odpowiedzialności, a na forum od miesiąca obrodziło tyloma informatorami - celebrytami - którzy wszystko wiedzą, mają takie wtyki, oni nawet znali Pietrowskiego czy innego Vanne zanim ci się urodzili. ....a, z kazdej strony tragi-komedia.
Masz inne zdanie to też jesteś debilem i idiotą bo każdy wie jak jest, tylko SKWK teraz słychać, ze złe.
Bez spiny i na serio, pomyslcie tak na prawde kto ma asy w rekawie i kto rządzi. Niemówię, że wiem kto pociąga za sznurki bo o tym nawet mi się myśleć nie chce ale realnie jak spojrzycie to kto trzesie Wisłą? No chyba WSH. Więc wszyscy inni są albo winni pośrednio albo bezpośrednio wraz z nimi bo są słupami/ludźmi WSH i tyle. Ten rządzi co ma kasę i siłę, chociaż można udawać, że człowiek x z SKWK, TSu czy innego PiSu jest równie winny - ok, zgodze się jeśli jest to ktoś na serio silny a nie tylko wydmuszka w SKWK, TSie czy innym PiSie

PS z tym PiSem to tak aby trochę rozjasnić, ze sprawa wygląda podobnie jak w polityce. Kto rządzi to ma rządzić, pionki pozostają pionkami itd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując