Wyświetl pojedynczy post
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 12:53
Niektórzy chyba zapomnieli w jaki sposób Bednarz walczył z tym "kibolstwem".

Przypomnę może, że zakazy stadionowe dostawały osoby, które w tym czasie były na meczu. W jaki sposób mieli wystrzelić racę spoza stadionu?

Nie wiem jak inni, ale to właśnie metody, a nie cel tej walki sprawiły, że na mecze w tym okresie nie uczęszczałem. Bo w pewnym kwestiach trzeba być jeszcze na tyle mądrym, żeby dziecka z kąpielą nie wylać. Bednarz mądry w tym nie był, ot co.

EDIT:
Cytat:
Do tych, którzy non-stop piszą, że tamten niewiarygodny, tamten kłamie, tamten atakuje.
Białoński pisał bzdury wzięte z dupy jeszcze za czasów Cupiała, nie wiem w jakikolwiek sposób ktoś może uważać go za wiarygodnego dziennikarza.
Jak ktoś to ładnie ujął, to dzbannikarz.

Sorry, ale jak ktoś na 25 artykułów smaruje 24 śmieci, to ja w ten 25 nie wierzę już z zasady, choćby był i prawdą. To nie moja winna, że facet sam, swoimi własnymi czynami i swoją pracą sprawił, że jest nie-wia-ry-go-dny.

Obawiam się, że Wy wierzycie w ten tekst bardziej dlatego, że idealnie wpasuje się w nastroje wśród w kibiców Wisły, a nie dlatego, że to człowiek, który ma wiarygodne źródła.
Ostatnio edytowane przez Garret : 30.12.2018 o godz. 12:57.
Odpowiedz cytując