|
Dla mnie nie ma znaczenia czy było to 300 czy 30 tys . To jest skandal i jawne granie w hu.... . Bo jak wiemy Wisła od dawna nie płaci nikomu .....oprócz swoich ludzi a raczej ludzi związanych z gangusami . Nie płaci za stadion , nie płaci za prąd itp itd ale zapłaciła zarządowi i pracownikom którzy są powiązani z wiadomymi ludźmi oraz SKWK . A najgorsze , że nic ich za to nie spotka bo to komu zapłacą w pierwszej kolejności to tylko dylemat moralny a nie prawny i żaden prokurator nic im za to nie zrobi . Gdybym był piłkarzem tego klubu spierd........jak najszybciej . Naprawdę ich podziwiam , że jeszcze tego nie robią wszyscy .
Można narzekać na Bednarza , można narzekać na Jadczaka i na wielu innych ....ale jak się to poskłada w całość to niestety trzeba im przyznać rację bo napisali to co każdy z nas wie od dawna ale albo udawał , że jest inaczej albo było mu to na rękę . Szkoda , że Cupiał nie wytrzymał ciśnienia i nie postawił się tak jak Filipiak dla , którego mam coraz więcej szacunku . Nie sądziłem , że to kiedykolwiek napiszę ....ale taka jest prawda .
|