Markus napisał(a):

@LucjuszWielki
Gdyby pieniedzmi Cupiała czy calego klubu i TS-u zarządzaly nie takie osoby jak ty, powiązane z Miskiem i promujące jego siłownię, Wisła byłaby dziś w zupełnie innym miejscu. Więc zamiast udawać ostatniego sprawiedliwego i płakać, że nie byłeś bezkarny na forum tak jak wśród swoich kumpli, wróć lepiej do tej siłowni Miska gdzie najbardziej pasujesz i najlepiej się odnajdujesz. Tacy jak ty, Sarapata czy właśnie Misiek juz dostatecznie mocno zaszkodzili temu klubowi. Ale Wasz czas już na szczęście mija.
Ciekawe, jakie jeszcze "trupy z szafy" takim "kibicom" jak Ty czy Misiek wypadną... Na razie skandal goni skandal.
|
Nawet nie chce mi się napinać bo mam 15 lat więcej od ostatnich rozmów z tobą

Jest to śmieszne co piszesz, szczerze pojawił mi się banan na twarzy.
Nie jestem ostatnim sprawiedliwym... od lat 90 czynnie wspieram i uczestniczę w wydarzeniach Wisły i sugerowanie, że niby przez takich jak ja klub został okradziony jest tak żałosne i śmieszne, że ciężko dobrać skalę tego absurdu. Co najlepsze pisze to człowiek, który chciał rządzić majtkiem Cupiała, a grosza nie dołożył do tej zabawy.

Przesyłam uśmiech politowania (dla mnie osobą niegodną podania ręki byłeś już za czasów Cupiałowych).