Karherop napisał(a):

Chciałbym z tej strony przeprosić Andrzeja Iwana że śmiałem i szydzilem z jego tekstów o Sarapacie jako słupie Miska.
Po artykule Interii jestem totalnie zmrożony i zszokowany.
Nie mieści mi się w głowie kto teraz bawi się za hajs z biletów i karnetów. Ja ******.
|
Zastanawia mnie skąd mają takie info.... Przeciek z księgowości czy jak? To chyba jedyna opcja bo innych nie ma. Przecież Sarapata nie powiedziała: "hej interia, robimy se wypłate"..
Markus napisał(a):

|
W tej sytuacji oczekiwalbym konkretnej odpowiedzi od osób z SKWK czy po meczu z Lechem wpłynęły do nich od SSA jakieś pieniądze i dlaczego nie ma decyzji o przekazaniu ich zgodnie z interesem Wisły i potrzebą chwili np. na uregulowanie zaległości wobec piłkarzy?
|
haha a ten dalej w swoim świecie żyje... Żadnej konkretnej odpowiedzi na ten temat od SKWK nie uzyskasz... po co takie coś pisać skoro jest to jasne jak mało co...
PS.
Forum na przestrzeni nastu lat pięknie zweryfikowało krzykaczy, którzy od lat układali mity.. np kot, markus... Tyle krzyków, tyle krytyki Cupiała, niby troska o Wisłę.. a do SOCIOS nie ma komu się zapisac... To jest właśnie to. Życie pokazało kto kim jest i komu zależy na Wiśle.. np taki abcabc plecie bzdety, pisze o jakiś ubekach, żydach, jakieś zwariowane historie, zarzuca innym, że są przeciwko Wiśle i co? Jak się okazuje, że ma się rzucić 50zł raz na miesiąc na niby miłośc życia to nie ma komu! Wstyd, hańba i potępienie,... (użytkownicy kot, markus , abcabc zostali użyci jako jednostkowe przykłady - a takich jest wiele).
HEH mieli oczekiwania do tego jakby Cupiała kasą rzucali, a jak przyszło ze swojej kiesy grosz wypłacić to się pochowali. Tak jak pisałem 10 lat temu: łatwo cudzą kasę wydawać (pisałem to do markusa ze 100 razy za co haniebnie zbanował mi konto).