Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 01:25
Mnie ciekawi, skąd dziennikarze mają informacje na temat tego że przelew jest w ruchu i będzie na kontach Wisły w poniedziałek. RMF FM, Ćwiąkała, Pol i pare innych dziennikarzy podało te informacje, i myślę że nie jest to kopiuj-wklej tylko informacje mają ze swoich źródeł, i są dosyć tego pewni. RMF FM co by nie mówić ma długie łapska i często "breaking newsy" podają pierwsi w Polsce. więc chyba jedyną logiczną opcją jest to że po prostu wiedzą w jakim banku Vanna Le stworzył swoje konto, bo że stworzył w poniedziałek przed wylotem z Polski do Luksemburga wiemy od Janexa. Więc info muszą mieć od kogoś kto tam pracuje, innej opcji nie ma bo nawet Hartlings & Pietrowski nie za bardzo mają pewność co do tego, w klubie/TS'ie też nic nie wiedzą. Dziwna sprawa.

Valencia, kto będzie decydował o tym jaka oprawa jest brudna jaka nie? Jak zakażą opraw, i będą próbowali ingerować w sprawy Ultras na stadionie to znowu zrobi się syf. Odciąć kibiców od S.A. jestem na TAK. Wojenki z sektorem C? Idiotyzm, głupota, debilizm wzmacnianie podziałów i oderwanie od rzeczywistości. Jeżeli myślisz że tylko Sharksom coś takiego się nie spodoba to się grubo mylisz. Takim działaniem nigdy nikt nic na Wiśle nie zbuduje, koniec kropka a jak ktoś myśli inaczej żyje w innym świecie, albo za dużo Premier League się naoglądał.. Współpraca i zdrowe relacje muszą być pomiędzy klub-kibice i tyle w temacie. Nie zależnie czy to klub-socios, klub-skwk, klub- stow. reymonta22 czy cokolwiek innego...
Ostatnio edytowane przez Rience : 30.12.2018 o godz. 01:34.
Odpowiedz cytując