|
Powoli dobiega końca kolejny dzień tej sinusoidalnej przygody. Czyta się to wszystko na tyle dobrze, że w międzyczasie musiałem wyskoczyć do sklepu po popcorn .
Ciekawy jestem jakie rewelacje i newsy przyniesie jutrzejszy, bo z sinusoidy wynika, że zaczniemy dzień zła informacja. Po południu będzie ok, pod wieczór znowu smutek ale do spania info dające nadzieję i wiarę pozwalające na przetrwanie kolejnych zmagań.
Jedyną osobą na tym forum, która mogła w jakiś sposób przedstawić rzetelne sprawę jest Filipski, jednak mam wrażenie, że niechęć niektórych ludzi z forum skutecznie go od tego pomysłu odwiodła. Szkoda. Z dzisiejszych wpisów tylko jego długa wypowiedź dało się jakoś na chłodno przeczytać i nawet część osób się z nim zgodziła, że tu nie chodzi o sam przelew, ale o beton który zalega wciąż w Wiśle. Niestety chwilę później pojawiły się niepotwierdzone info, że jest przelew i zaczęła się fetą jak na rynku po zdobyciu mistrza.
Szkoda, bo liczyłem, że niektórzy z tego forum pojmą o co chodzi w tej całej układance.
Drogi kolego Filipski, jeśli to czytasz to wiedz, że każda informacja w jakiś sposób potwierdzona jest tu na wagę złota, między innymi po to, aby nie siać takiego zamętu i dezinformacji. Opublikuj coś od czasu do czasu aby ostudzić niektóre głowy, a jeśli nie możesz tu pisać o niektórych sprawach to czekam na prywatną wiadomość.
|