Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 15:53
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przecież środowisku, które do tej pory okradało Wisłę i traktowało ją jako słup, nie chodzi o restrukturyzację, ale o utrzymanie żłoba, za który odpowiedzialność będzie ponosił ktoś inny.
Co to za róznica czy biznez robi się 'z' TS, Cupiałem czy Li? Paryż wart jest mszy.

Pani Marzena dostała pieniądze więc ktoś stwierdził wykonała dobrze swoją pracę i należą się jej uczciwie zarobione pieniądze. Moim zdaniem ten kto to reżyseruje, dobrze wynagradza swoich współpracowników i co za tym idzie, nic mu się nie wali - to początek innego pomysłu na biznes. W tym świetle wszystko jest ok i inwestorzy są wiarygodni, co na forum można wyczytać. I wszystko się domyka w całość.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując