Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 15:51
filipski napisał(a):Wyświetl post
Obiecany post.

Obawiam się, że nic więcej nie jestem w stanie Wam przekazać, nie narażając się na kłopoty. Zapewne większość rozczarowałem, trudno. Ze swojej strony podsumuję to, za co mogę zaręczyć.

1. Konsorcjum nowych właścicieli to nie słupy.
2. To wiarygodni inwestorzy, choć niekoniecznie wymarzeni przez kibiców.
3. Nowi właściciele mają wobec Wisły czyste, biznesowe intencje.
4. Nowi właściciele są świadomi ryzyka.
5. Wisła jest w tragicznym stanie – jako klub sportowy, jako spółka, jako środowisko.
6. Całą i wyłączną odpowiedzialność ponoszą Ci, którzy klubem zarządzali dotychczas.
7. Poprzedni właściciele, delikatnie rzecz ujmując, nie ułatwiają procesu przejęcia klubu przez inwestora oraz nie przyczyniają się, delikatnie rzecz ujmując, do stworzenia wokół niego dobrego klimatu, bardzo przydatnego do skutecznej realizacji planów.
8. Cokolwiek się stanie w najbliższych dniach, w najlepiej pojętym interesie kibiców Wisły jest, aby mieli pełną świadomość, że zawdzięczają to środowisku, które Wisłę trzymało w garści przez ostatnie lata. Tylko wtedy, jako kibice, będziemy mogli realnie wspierać Klub.
9. Co do przyszłości Klubu w kontekście nowych inwestorów – pozostaję optymistą. Nawet jeśli Hartling dzisiaj zrobi mi z.....o

Z mojej strony temat się wyczerpuje. Proszę, abyście mnie nie ciągnęli już za język. Jeśli coś więcej będę mógł napisać – zrobię to. Hejtować, oczywiście, możecie mnie do woli – na zdrowie

PS. Zbymaka bym nie lekceważył, janekx jednak już jest celebrytą.

PS2. Z ostatniej chwili. Wiem, co powie Hartling. Oj, będzie wizg na tym forum…
1. Dlatego Wisłę kupują przez podmioty, które sami nabyli niedawno(czytaj firmy krzak).
2. Na czym polega ich wiarygodność? Proszę o linki do biznesów tych panów. Proszę o nazwy firm, które do nich należą. Proszę o linki do informacji nt. dochodów tych firm.
3. Nic o tym nie wiemy, bo dwójka z potencjalnych właścicieli nie rozmawia z mediami(jeden ukrywa się pod parasolką).
7. Nie ułatwiają? Książe nawet nie ruszył tyłka ze Szwajcarii, tylko trzeba było do niego polecieć . Dodatkowo ze strony TSu całkowita cisza medialna. Z drugiej strony absurdalne, głupie i bezsensowne wywiady pana Pietrowskiego, który okazał się totalnym kretynem i osobą niewiarygodną(np. znajomości z ludźmi, którzy nic o tym panu nie wiedzą, czy też wymienianie klubów Pana Ly, z którymi ten pan nie ma nic wspólnego, itd.).

P.S - Jeśli dla Ciebie zbymak(człowiek, który kilka razy kazał szampany, m. in. wtedy kiedy Iwan informował że sprawa upadła) jest wiarygodny to na tym można skończyć dyskusję .
P.S 2 - Pracujesz dla Pietrowskiego? Ogólnie dla tych ludzi ?
Odpowiedz cytując