Wyświetl pojedynczy post
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 15:50
filipski napisał(a):Wyświetl post
MaciekJ87

Prędzej czy później, takim czy innym sposobem, mniej lub bardziej boleśnie dla klubu - ale przejmą.

No, to teraz macie powód, żeby mnie zlinczować w razie czego Swoją drogą, to zastanawiające, że:

A) To, co napisałem, uznajecie za mało konkretne. Nieskromnie powiem, że poprzednie władze i ich organy wydające oświadczenia mogłoby się ode mnie uczyć.

B) Spodziewacie się niewiadomo jakich rewelacji od człowieka piszącego na forum. Raz jeszcze napiszę (który to?) - kto chce wierzyć, wierzy, kto nie chce, nie wierzy. Nikomu od tego nie ubędzie. Nie prowadzę tutaj kampanii politycznej, ani nawet marketingowej, lecz dzielę się swoim punktem widzenia.
Dzięki, ja szczegółów nie potrzebuje, bo fora, TT czy facebooki to nie miejsca na pisanie szczegółów. Pozostaje mieć nadzieję że niektórzy w TS się opamiętają a nowi Ly i Hartling są tak wiarygodni jak piszesz.
Dzięki i pozdrawiam
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując