Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 13:06
WannaBe napisał(a):Wyświetl post
Specjalnie zalogowałem się na tym forum, żeby zadać parę pytań użytkownikowi @filipski .
...
4) Sugerujesz, że nowy właściciel dostał dostęp do konta bankowego Wisły SA, na które miał zrobić przelew, ale na koncie "została wyczyszczona historia". Pokaż mi taki bank, który pozwala na "wyczyszczenie" historii konta. To wbrew jakimkolwiek zasadom bankowości. Jeżeli raz na koncie została dokonana jakakolwiek operacja, to jest ona w historii konta forever. Jak masz dostęp do konta - a rozumiem przez to, że nowy właściciel między innymi otrzymał wszystkie loginy, hasła i inne credentiale, które pozwalają mu się zalogować do bankowości internetowej (chyba, że źle rozumiem, w takim razie mnie sprostuj) - to zawsze możesz podejrzeć w systemie jego historię. Nie ma takiej opcji, aby te operacje dało się usunąć.
...
Wystarczy, że dostał nowo założone konto i żadnej historii na nim nie będzie.
A na dostęp do pozostałych kont to będzie potrzeba zgody sądu i wpisu do KRS. Na co potrzeba, przy aktualnych strajkach w sądzie (zbyt) dużo czasu.

A wchodząc bardziej w teorie spiskowe to Szymon J. przez cały film o miśkach twierdził, że "Damian D." bo ma tyle materiałów, że prokuratura postawi mu zarzuty. Jak do tej pory nie postawiła, ciekawe dlaczego.

Więc być może nowi nie dostali dostępu tam, gdzie mogliby zrobić z tego szybki użytek.
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując