Wyświetl pojedynczy post
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 01:45
filipski napisał(a):Wyświetl post
Szybko. Myślę, że przed Nowym Rokiem. I za to trzymam kciuki.

@Revenge_vo2

Nic mi nie wiadomo o tym, aby przelew był wstrzymany. Co więcej, widziałem dokument, który pozwala mi tu pisać to, co piszę od popołudnia. Nie mam miejsca przy stole na tym etapie, więc nie wiem, jak sprawy stoją. Nie mam wglądu w tok rozumowania inwestora, jednak nie spodziewałbym się wstrzymania przelewu. Ale skoro jedna strona może bezkarnie milczeć i przeciągać linę, to może druga też widzi w tym jakąś korzyść?

Ustalmy jedno - żaden z nas nie widział umowy. Bez znajomości jej treści możemy się wszyscy łapać za słówka oraz łapać za nie innych.
Co w takim razie może się stać po tym, jak dokument potwierdzający wpłynięcie wymaganej kwoty, jutro ujrzy światło dzienne ?
Podsumowując to co napisałeś - taki dokument TS ma. A jak prawdopodobnie wszyscy sobie zdajemy z tego sprawę - jest to celowe działanie. Bardzo bolesne w stosunku do kibiców.. A więc - patrząc poprzez zachowanie też na tym forum pewnych osób - jest pewne, że są tu ludzie, którzy dalej taką dezinformację w okreslonym kierunku muszą prowadzić.

Inaczej - czego Ty, stawiając się w naszej pozycji ( kibiców - laików, troszczących się o klub) - spodziewałbyś się po nowych właścicielach ? Wszyscy jak widać grają na czas dla TSu i pytanie, czy nowi właściciele też mieli to w planie ? ( moim zdaniem jest to oczywiste ).

Analizując wszystkie informacje - niestety prawda pewnie nigdy nie wyjdzie na światło dzienne. Za dużo osób, zbyt wielkie pieniądze. Czy jest jakakolwiek szansa, że znajdzie się choć mały element tej układanki ,który pozwoli ukazać skalę tych machinacji ?
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 29.12.2018 o godz. 01:48.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując