Wyświetl pojedynczy post
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 00:40
filipski napisał(a):Wyświetl post
Tak właśnie twierdzę. I twierdzę też, że część już zaczęto realizować, a prawdziwe problemy są tam, gdzie wzrok Szanownych Forumowiczów nie sięga lub sięgać nie chce. Ktoś na shoutboxie napisał, że komu chciałoby się spłacać nieswoje długi? Od momentu zakupu spółki jej długi są długami nowego właściciela. Ale są też sprawy, których się nie kupuje, a które tworzą realne problemy. I tu już pasuje zdanie "komu chciałoby się z czymś takim borykać?"

Dla jasności, w moim najlepiej pojętym interesie jest, aby sprawa się nie rypła. Jeśli się rypnie, to Wasza opinia o mnie będzie dla mnie najmniejszym problemem. Piszę, bo bardzo niepodoba mi się ciągłe napierdzielanie kibiców w niewłaściwym kierunku. Przed każdym sądem powtórzę to: za wszelkie problemy Wisły - poprzednie i obecne, także związane z przejęciem - odpowiedzialni są ludzie, którzy nią rządzili - formalnie i nieformalnie. Oby ten przekaz przebił się do kibiców wreszcie, bo tylko wtedy będzie można pójść dalej.
Filipski, ale tak abstrahując od samego zamysłu zakupu spółki i przesłanek.
Czas biegnie nieubłaganie i niedługo piłkarze zaczną odchodzić z klubu i tych terminów nie przeskoczymy.
Kiedy finalnie myślisz, że ta cała szopka się skończy ? Z drugiej strony, jeżeli faktycznie cała Polska się temu procederowi skrzętnie przygląda i nikt nie jest w stanie wyhaczyć, gdzie jest cały szkopuł - to może być to aż tak dobrze przygotowane ? Kiedyś, ktoś musi w końcu pewnymi faktami się pochwalić i dowiemy się chociaż niewielkiej garści informacji, co co w tym cały zamieszaniu chodzi.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując