Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 00:31
filipski napisał(a):Wyświetl post
Tak właśnie twierdzę. I twierdzę też, że część już zaczęto realizować, a prawdziwe problemy są tam, gdzie wzrok Szanownych Forumowiczów nie sięga lub sięgać nie chce. Ktoś na shoutboxie napisał, że komu chciałoby się spłacać nieswoje długi? Od momentu zakupu spółki jej długi są długami nowego właściciela. Ale są też sprawy, których się nie kupuje, a które tworzą realne problemy. I tu już pasuje zdanie "komu chciałoby się z czymś takim borykać?"

Dla jasności, w moim najlepiej pojętym interesie jest, aby sprawa się nie rypła. Jeśli się rypnie, to Wasza opinia o mnie będzie dla mnie najmniejszym problemem. Piszę, bo bardzo niepodoba mi się ciągłe napierdzielanie kibiców w niewłaściwym kierunku. Przed każdym sądem powtórzę to: za wszelkie problemy Wisły - poprzednie i obecne, także związane z przejęciem - odpowiedzialni są ludzie, którzy nią rządzili - formalnie i nieformalnie. Oby ten przekaz przebił się do kibiców wreszcie, bo tylko wtedy będzie można pójść dalej.
Najpierw piszesz że część jak mniemam przelewów zaczęto już realizować, a później piszesz że w twoim interesie jest to żeby sprawa się nie rypła. Nie widzisz tu pewnej sprzeczności? Np takiej że skoro realizują już przelewy to sprawa się po prostu rypnąć nie może?
Ostatnio edytowane przez Rience : 29.12.2018 o godz. 00:33.
Odpowiedz cytując