AntyMod napisał(a):

|
Ogryzek -widze ze jestes kolejnym pieniaczem ktory reaguje histeria gdy ktos sie z nim nie zgadza i nie przytakuje wiec spletuje to tylko tak : Valez , Gonzales to duzo lepsza para stoperow niz wolny i niezgrabny juz Wasyl , i tragioiczny Sadlok , oboje graja tylko dlatego pierwsze skrzypce bo nie ma zmiennikow , Llonch to najlepszy def pomocnik od wielu lat i to nie tylko w Wisle ale i w lidze ( takiego skurczybykka zawzietego to ze swieca szukac) , Cueasta pewniejszy od Lisa, choc tu masz racje- tez bym postawil na mlodosc - jednak Cuesta jak na polskie warunki to bardzo solidny bramkarz, no i porownujesz lopeza z tamtego sezonu do Zdenka z tej rundy - to juz jest slabe z twojej strony , .....kazdy ma wlasne zdanie - no chyba ze to Twoje forum .....i nie wiem kto ci nagadal glupot ze zaciag iberyjski duzo zarabial- bo ja z kolei mam info z innych zrodel ze zarabiali mniej niz polscy skorokopacze - nazwynia czasem pilkarzami
|
Kolego. troche wzajemnego szacunku. Pieniacz? Predzej ty po napisaniu tego postu.
Podsumuje krótko i zamykam dyskusje.
Od kiedy BC odpuścił Wisłę, regularnie zajmujemy miejsce w pierwszej 8 z jednym wyjatkiem. Czy gra polskie, chorwackie czy hiszpańskie drewno krecimy sie koło 6 miejsca. Jakby ten hiszpaski zaciąg (poza Carlitosem który jako jedyny zasługuje na miano gwiazdy) był coś więcej wart niz solidni rzemieslnicy to mając w składzie prawie samych iberyjców + trenera iberyjczyka powinniśmy coś wiecej ugrac niż 6 miejsce. Przy takiej kumulacji wg ciebie indywidualności z Hiszpanii, bez PMS. Tak się nie stało. Dlaczego? Bo poza Carlitosem reszta to przecietniaki, takie jak teraz i w poprzednich sezonach. Ani Velez, Imaz czy Llonh nie byli dla mnie wiecej niz solidnym przecietniakami. To samo tyczy sie Cuesty. Wyjatek był jeden Carlitos. Gdyby ci piłkarze byli ponad ta ligę to w takiej ilości w jakiej byli powinni zakwalifikowac sie do pucharów. Mieli na to CAŁY sezon a nie jeden mecz w Zabrzu. Widać zabrakło umiejetności.
btw
Obecni piłkarze grają bez kasy dłuższy czas. Sądzę że gdyby nie to, to zdobyliby te 2 punkty więcej i punktowali przynajmniej jak Iberyjczycy,