Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2018, 17:27
filipski napisał(a):Wyświetl post
Niestety, przyszłość Wisły w kontekście nowych właścicieli nie zależy od tego przelewu, ani tym bardziej od mitycznych "gruntów od Majchrowskiego" (bo takich nie ma i nie będzie). Ja wstrzymałem oddech dopiero wczoraj, bo sprawy się decydują na kilku płaszczyznach. Myślę, że nagłośnienie tematu przelewu jest w sumie dobrym sposobem na odwrócenie uwagi od reszty spraw.

Podobnie jest np. z tematem nowego/przeszłego prezesa Wisły. Media tropią to konkretne nazwisko, co odwraca uwagę od faktu, że w Wiśle trzeba zatrudnić dużo więcej nowych osób, na mniej eksponowanych, ale kluczowych stanowiskach, jednak niewiele osób się garnie, mimo aktywnych poszukiwań (od wielu tygodni). A czemu się nie garną? Przez "pana skośnookiego"? Przez Hartlinga lub Pietrowskiego? Hmm... pozwalam sobie wyrazić wątpliwość.
Co to ....a za bzdury? Zobowiązali się na UMOWIE którą sami podpisali do zapłacenia do 28 grudnia 12 milionów, więc ich obowiązkiem jest to zrobić... Już zaczyna się szukanie jakichś idiotycznych wymówek. Nie zapłacą to znaczy że są bandą chvja i oszustów przez których Wisła straciła mnóstwo czasu, którzy naobiecywali zawodnikom, sztabowi, kibicom i się z obietnic nie wywiązali.
Odpowiedz cytując