Wyświetl pojedynczy post
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2018, 17:17
filipski napisał(a):Wyświetl post
AOTTymczasem powoli we mgle rozpływa się pozornie niewzruszalny fakt, iż ekipa, która przejęła Wisłę pod sztandarami miłości do klubu i oddania barwom, dokonała faktycznego gwałtu na jego strukturach, finansach i stanie posiadania (także sportowym). We mgle rozpływa się pozornie oczywista konstatacja, iż ludzie deklarujący gotowość do zabijania za Wisłę, z rozpędu omal nie zabili jej samej. Że poprzedni zarząd działał na szkodę spółki, a za nim stała zorganizowana grupa przestępcza. To wszystko cichutko odsuwa się w cień, wszak dziś najważniejszy jest "kambodżański kabaret". A dlaczego te fakty, o których są pozornie niewzruszalne i pozornie oczywiste? Odpowiedzi dostarcza choćby co trzeci komentujący tutaj. Coś, co nowi właściciele wiedzą, kibice lubią wypierać.
Akurat tego to mam nadzieje, ze nikt nigdy nie zapomni. Dla mnie cala ta sytuacja to modelowy przyklad tego co sie dzieje gdy w klubie pilkarskim pozwoli sie na wszystko "kumatym". Bedac na meczu w piatek nie moglem uwierzyc, ze na C bez zenady rozwieszono transparent z pozdrowieniami do aresztu dla Miska i flage WSH. Licze, ze cokolwiek sie z Wisla stanie to pierwsze co, to rozpieprzy sie w drobny mak cala ta gangsterke, ktora wmawiajac wszystkim na okolo, ze to w imie milosci dla Klubu po prostu na nim zeruje/wyprowadza kase itp. Niestety wiem, ze majac co mecz poparcie 5 tys gardel z gimbazujum na C raczej za szybko nie uswiadczymy odciecia tej gangreny. Nie moge pojac jak nawet mimo, ze maja po 15-16 lat ci ludzie moga stac przy osobach, ktore prawie doprowadzily do upadku Klubu, o ktorym spiewaja, ze oddali by za niego zycie. Czy naprawde jestem juz taki stary, ze nie pamietam jakim sie jest bezmozgiem w tym wieku? Bo w glowie mi sie to nie miesci. Brakowalo tylko pozdrowien dla Sarapaty, Dukata i reszty tych niedoszlych (?) grabarzy Wisly.
Odpowiedz cytując