Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2018, 06:12
Reser napisał(a):Wyświetl post
Mi nie chodzi o komunikację TS-u sprzed transakcji , ale o tą w trakcie. Niektórzy oczekują, żeby klub robił relacje live ze sprzedaży.
Cytować mi się nie chce - każdy może sobie wygrzebac .
Były 3 komunikaty TSu.
1. Z kimś negocjujemy , ale to dalej tylko potencjalny inwestor. Pogadamy z nim rano i coś Wam rzucimy.
2. Jednak wczoraj to sprzedaliśmy klub, ale Wam nic do tego i nie ważne komu ale sprzedaliśmy klub. Oddaliśmy go bezimiennym konsorcjum .
3. Klub przekazany i nowy boss powie Wam co dalej, nara.

Jeśli kibicom , którzy przez ostatnie 3 lata zebrali z zrzutek na klub ponad milion złotych, byli najwiekszymi sponsorami klubu, którzy dali ogromny kredyt zaufania TSowi, bronili go nawet po materiałach Jadczak nie należy się jakiekolwiek słowo wyjaśnienia ze strony TSu i co najważniejsze Marzeny Sarapaty to jest kpina z ludzi. Skoro sytuacja była jeszcze niedawno tak super to może chociaż się należy słowo "przepraszam popełniłam błędy ?" Niestety zostaliśmy potraktowani jak pionki, tak samo jak przez TF.

Relacji live nie wymagam , ale jeśli Pietrowski papla na prawo i lewo co mu ślina na język przyniesie to niech się TS nie zasłania klauzulami poufności bo one zwykła fikcja .
Odpowiedz cytując