Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2018, 20:54
Sinoos napisał(a):Wyświetl post
Żeby sprzedać, najpierw musi być ktoś, kto chce kupić i ktoś, kto chce odejść. A jak tylko pójdzie info w eter , że Wisła się wyprzedaje, to ceny pójdą w dół. A przy tym trzeba by ciąć koszty, więc znowu brak pensji, potem rozwiązanie kontraktów i połowa grajków odchodzi za free. Nie wiem co to może być za przekręt ( o ile to jest przekręt), ale wątpię, by chodziło o wyprzedaż kopaczy.
Nie chciałem rozwijać tak szczegółowo - karty piłkarzy, przychody z Ekstraklasa/TV/Sponsorzy. Chciałem jedynie pokazać, że wpłacając te 12 milionów nie jest tak, że nic w zamian nie dostają. Dostają również pakiet długów i zobowiązań, ale żeby mówić, że są one problemem to trzeba je obsługiwać regularnie, poprzedni zarząd pokazał, że można podchodzić niepoważnie do tematu zobowiązań a przy okazji całkiem nieźle się ustawić. O co tutaj chodzi i jakie są zamiary nie mam pojęcia, mam jedynie dużo wątpliwości. Na razie wiem tyle, że anonimowi goście mają w planach przejąć klub. Co będzie dalej to się okaże.

A, że to nie tylko anonimowi, ale też poważni ludzie, to ocenie w dłuższej perspektywie, kiedy zobaczę ciąg pozytywnych zdarzeń - regularność, inwestycje, pomysł, transparentność działania.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 26.12.2018 o godz. 20:57.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując