Ten przelew jest chyba najbardziej wyczekiwanym przelewem w Krakowie

Dla mnie osobiście też. Głęboko wierzę, że dotrze do 28.12.18.
Panowie odbyli sporo rozmów/spotkań, mało informacji podali, ale przecież nie mogą wszystkiego ogłosić ot tak. Jak dla mnie przekazali kilka konkretów. Spotkali się w odpowiedniej kolejności z odpowiednimi ludźmi w Wiśle + dodatkowo z Majcherem. Potwierdzili, że trener pozostaje na stanowisku, obóz ma być w Turcji, pytali o grunty, dopytywali o stadion itd. Nie skupiali się tylko na 1 aspekcie jak Kubuś M. - przelewie PLN na własne konto.
Osobiście uważam, że warto
merytorycznie podyskutować na temat tego co będzie dalej. Wierzę, że piłkarze zostaną spłaceni. Na pewno nie chodzi im tylko o Klub, ale też o grunty wokół stadionu. Szczerze liczę, że dogadają się nowi włodarze z TS oraz z miastem. Ta ziemia zostanie odpowiednio zagospodarowana. Oczywiście po odpowiedniej cenie dzierżawiona/wykupiona. Na stadionie będą zmiany to za pewne w dłuższej perspektywie (koncerty, eventy itd.) to jest możliwe, RHCP zagrali rok temu na sraxie. Czemu nie u nas.. :(
Budowa nowego hotelu i restauracji to też świetny pomysł. Lokalizacja - bajka, podciągnąć to pod klub i będą dodatkowe zyski.
Mamy pełno byłych/obecnych zawodników związanych z Klubem, którzy chcą pomagać. Nie mam na myśli tylko kasy. Warto ich wziąć do rady czy doradców, którzy pomogą nowym włodarzom realizować nową strategię, cele. Oni lepiej od LV, MH, AP znają nasze krajowe podwórko i są tutaj na miejscu: Żuraw, Brozio, Baszczu, Kuźba, Sobol, Głowa, Kuba na pewno mogą doradzać jak i w jakim kierunku rozwijać Wiśle.
Także ten przelew to dopiero początek zmian lepszych zmian w Wiśle.