Wyświetl pojedynczy post
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2018, 18:59
Absurdalny atak na nowych właścicieli na dwa dni przed ostatecznym terminem spłaty ze strony WisłaPortal.pl niby szokuje, ale może jednak nie powinien.
To zapewne atak ze strony byłych ubeków z TS. Tych "legend". Chcą Wisłę zatrzymać dla siebie. A propos: jakoś ten Kwiecień nie pokazuje się w mediach. Nawet zdjęcia nie znajdziesz. Krakowskiego biznesmena nie ma w polskim internecie. A Vanna Ly ma być.

Tej "redakcji" nie chodzi o to, że pieniądze nie wpłyną. Oni obawiają się, tak jak trol Stanowski, że pieniądze wpłyną!
To już świadczy o złych intencjach.
Przypomniało mi się, że kiedyś zdziwiło mnie, że osoba z WisłaPortal.pl, niejaki Kamil Kostogrys, pojawiła się w weszlackim radyju (podobnie jak zszokowała mnie Sarapata zasiadająca na meczu z Mioduskim; sprawa Carliitosa sie przypomniała - przekręt prywatny?). No teraz mnie to mniej dziwi.
Kumplowanie sie z zajadłymi wrogami Wisły z Warszawy, i to związanymi z Legią, to kompromitacja. Takim ludziom ufać nie można.

A Stanowski boi się zmian właścicielskich (trolik płacze: "jak wpłynie kasa od nowych właścicieli, to zacznie się tragedia"), bo życzy Wiśle bardzo źle (nienawidzi zjadle np. za śpiewy podczas derbów np. "To były piękne dni" - wtedy sie pienił totalnie).
Życzyłby troche lepiej, gdyby udało sie jego protektorowi Leśnodorskiemu przejąć Wisłę. O to też grał. Leśnodorski bardzo chciał, ale obawiał sie reakcji kibiców i Wisły i Ległej.
Odpowiedz cytując