|
AOT
Szukasz dziury w całym jak na mój gust. Nie będę się powtarzał bo powyżej koledzy Ci już odpowiedzieli.
Osoby z Socios chodzą tam gdzie są zapraszani np. do Radia Kraków. Wywiad pojawił się również w Gazecie Wyborczej. Nie mówię o innych mediach bo jak sobie poszukasz to kilkanaście różnych portali, gazet o tym pisało. Osoby od marketingu i sam Zarząd Socios w tym zakresie dużo akurat robią.
Socios w samo w sobie ma być organizacją, którą nie powinno się szufladkować i tak też działa. Założeniem jest takie że Socios otwarte jest na wszystkich bez względu na płeć, wiek, orientację, poglądy polityczne, członkostwo w innych podmiotach itp. I tu ma zastosowanie w pełnym zakresie hasło "Cała Wisła Zawsze Razem". I teraz zapytaj sam sobie pytanie, czy twoja postawa (wewnętrzne podejście) ma na celu łączyć czy dzielić wszystkich którym na sercu leży dobro Wisły ?
PS. Telewizja Trwam czy Radio Maryja to kompletnie nie moja bajka ale kiedy pojawiło się pytanie czy przyjąć od nich zaproszenie odpowiedziałem bez wahania TAK. Każda forma reklamy jest dobra i pożądana.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 25.12.2018 o godz. 15:42.
|