Wyświetl pojedynczy post
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2018, 23:57
https://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-...zopka-felieton
Nie wiem czy już ktoś dodawał, ale Tuzimek dołącza do grona dziennikarzy podchodzących do sprawy z jakimś rozsądkiem. Ja też mam świadomość, że niektóre rzeczy z boku wyglądają śmiesznie, ale po pierwsze anonimowość nie świadczy o braku możliwości posiadania wielkiego majątku ( co nawet idol Wa-wy niejaki Bogusław stwierdził ), a po drugie duże grono "dziennikarzy" nic poza wyśmiewaniem nie potrafi. Prawda jest taka, że nawet jeżeli grunty są jakiś warunkiem zainwestowania pieniędzy to nie widzę w tym nic złego, żeby klub pośrednio zarabiał też na infrastrukutrze która mogłaby powstać wokół stadionu. Myślę, że Ci dziennikarze gdyby chodziło o klub z którym sympatyzują sprawę gruntów przedstawiali by jako ciekawy pomysł który będzie tworzył kolejne dochody dla klubu, ale nie tu musi być oszustwo i ktoś napewno chce kogoś okraść. Jeszcze to pisanie, że się nie dowiedzieli że grunty należą do Ts-u a nie klubu i teraz to już będzie katastrofa. Dlaczego żaden dziennikarz nie przedstawi tego tak, że owszem może i zależy im na gruntach, ale to też dla dobra i rozwoju klubu, a nie od razu oszustwo i kradzież.
Odpowiedz cytując