Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2018, 11:19
Machor303 napisał(a):Wyświetl post
Jerzy Dudek prezesem Wisły
Hahahahahaha....dobre To właśnie pokazuje jaki jest poziom na tym forum . Gość zapytał Dudek na prezesa a już i juź ruszyła maszyna ....... Dudek to , Dudek tamto .....sprawdzajcie teraz wszystkie jego twity z ostatnich 5 lat , wszystkie posty na FB , prześwietlcie jego rodzinę ....a nóż ktoś z nich przechodził koło Kałuży i jest wrogiem . To forum sprawia wrażenie miejsca spotkań ludzi z zaburzeniami psychiatrycznymi . Mam nadzieję , że to tylko czasowe a większość nowych kont to faktycznie ludzie z bólem dupy i ludzie , których Wisła boli ....bo mam nadzieję , że to nie jest jednak przekrój kibica Wisły .
Ja pamiętam czasy wejścia Cupiała i cieszę się , że wtedy mało kto jeszcze posługiwał się internetem bo aż strach pomyśleć co by sie tu działo : ) Wtedy też się mówiło , że to oszust a dziennikarze pisali , że chodzi mu tylko o tereny ...
Ja teraz też mam wątpliwości ale staram się nie oceniać po wyglądzie czy też po kraju pochodzenia . Zwyczajnie czekam na przelew i rozwój wypadków . Podtrzymuje zdanie , że nie mamy nic do stracenia bo jeśli to wszystko okaże się jakimś wałkiem to wrócimy do punktu wyjścia i upadniemy co i tak by się stało . Ja rozumiem , że lepiej by było jakby wszedł tu jakiś Abramowicz którego wszyscy znają i ma kupę kasy ale tak się nie stanie . To nie liga angielska . Powinniśmy się cieszyć że w ogóle się ktoś nami zainteresował i modlić żeby to wszystko okazało się prawdą i żeby nowy właściciel uratował ten klub . Ale już widzę po poście wermahta że nawet jeśli to wypali to i tak będzie dalej hejt .Bo on juź napisał , że wg niego kłopoty się zaczną jak przelew przyjdzie faktycznie No nie wiem nawet co na to odpowiedzieć ..... Chyba tylko tyle , że niektórzy maja w głowie jak baran w torbie . Bo przypomnę że ten przelew bez względu co będzie dalej to żyć albo umrzeć Wisły . Bez niego nie będzie licencji , zawodników .....klubu . A wszystkim entuzjastą IV ligi chciałbym zadać pytanie : a gdzie będziemy wtedy grali ? W Myślenicach czy na Krakusie ? Bo na stadion Wisły stać nas ie będzie .
Odpowiedz cytując