|
Jestem przekonany ze jakby taki tekst jak Majchrowskj powiedziała kobieta albo murzyn to nic by się nie działo. Murzyn zostałby uznany za zabawnego człowieka a kobieta za słodka mała idiotkę. Argument o zachodzie do mnie nie przemawia.
I jeszcze mieszanie do tej protokołu dyplomatycznego to chyba żart.
Ale ciszy to ze dyskusja w końcu odeszła od domysłów. Ze jednak dokonał tego tak głupi temat, nie cieszy nic a nic...
To może inny temat. Skończyły się pewne domysły, mniej lub bardziej rzetelne informacje z tego forum i nasi dziennikarze zamilkli. Nie lubię pewnej osoby - wszystkowiedzącego Borka. Albo inaczej nie przepadam za nim. Jako jeden z niewielu kompletnie sprawa się nie zainteresował. Choć o Wiśle zdarza mu się mówić i to nie jakoś rzadko. Zastanawia mnie czy jego milczenie wynika z braku wiedzy wiec dał sobie na wstrzymanie czy tez ma to po prostu w dupie.
To co zrobił pan stnaowski, miga, pol sprawiło ze jako dziennikarze stracili dla mnie raz na zawsze zaufanie i jakikolwiek szacunek do ich pracy. A no i pan jadczak który w mojej opinii wykonał świetny materiał o TS i Pani Marzenie a teraz leci w dół.
I gdzie Pani Marzena? Zero, nothing, nichts? Ze wszystkich rzeczy to mnie najbardziej martwi i zastanawia. Jak się okazało wszystkie informacje o Ly Wannie, jakie tu przekazałem okazały się być mocno prawdziwe a ludzie od których to wiedziałem w przypadku Pani Marzeny czy tez Ly Marzenny rozkładają ręce.
Ostatnio edytowane przez Revenge_vo2 : 23.12.2018 o godz. 08:34.
|