Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2018, 04:47
regan napisał(a):Wyświetl post
Właśnie. Widzę, że niektórym z zacietrzewienia sufit się na łeb zwalił. Zaraz będą walczyć wraz z gazetą wyborczą z szowinistycznym, pełnym nienawiści językiem rasizmu i wykluczenia ze względu na skośność oczu...
Styki sobie w mózgach przepnijcie.
A to, że nie zapamiętał nazwiska czy celowo nie posłużył się nazwiskiem to może już być zwykły element gry politycznej. Jak Duda stał przy podpisywaniu jakiś papierów obok siedzącego Trumpa to też przypadkowe nie było, raczej symbolizowało jak wyglądają stosunki i szacunek do siebie dwóch "sojuszników" i kto komu sie pucuje a kto rozdaje karty. Takie rzeczy nie są przypadkowe. Tak samo może grać Majcher a wy się podniecajcie i walczcie ze wszelkim złem tego świata czyli rasizmem antysemityzmem i tym no... homofobią
Mózgi przewietrzyć gangusy

p.s Jak już tak bardzo chcecie kogoś bronić, to zacznijcie bronić swoich a nie wszystkich na drugim końcu świata
wiesz naszym, uważam że bardziej nasz jest Vanna Ly jeżeli wyłoży kasę na Wisełke niż komuch majchrowski, który Wiśle nigdy nie pomógł i nie pomoże a podejrzewam że najchętniej to by tą Wisłe do grobu wpędził a stadion zaorał. Nie obchodzi mnie w tym przypadku że jeden jest Polakiem-Rodakiem a drugi z Kambodży. Oczekuje od niego troche szacunku do naszego przyszłego dobroczyńcy (oby). Nie szanując jego nie szanuje także Wisły, a jego nastawienie do Vanny, niejako mówi dużo o jego nastawieniu do Wisły. Oni są naszą ostatnią deską ratunku, jeżeli nie oni to w najlepszym wypadku stracimy cały skład i będziemy grać juniorami.. A w najgorszym lecimy z ekstraklasy do IV ligii odrazu. Nie podoba mi się jak dwójka panów jest traktowana przez dziennikarzy czy Majchrowskiego, robią wszystko zeby ich zniechęcić; do Polski, do Krakowa i do Wisły. Osobiście mam nadzieje że Pietrowski nie przekazuje im tego w jakim tonie o nich wypowiadają się media, czy w jaki sposób Majchrowski nazwał Vanne. Sam szydziłem trochę na początku, ale stwierdziłem że dam im szanse do 28 grudnia, bo co mi zostało? Z całego serca marze o tym żeby Vanna i jego wspólnik zamknęli pyski wszystkim pseudo dziennikarzom którzy najchętniej by już zatańczyli na grobie Wisły. Mogą to zrobić w bardzo łatwy sposób, po prostu przelewając wypowiedzi medialne na fakty; wysłanie 12 milionów zawodnikom, super odjebany obóz dla zawodników w Turcji, konferencja prasowa w której ze szczegółami opowiedzą o planach związanych z Wisłą i miastem... Te 3 rzeczy by już zamknęły morde, dobitką i taką wisenką na torcie byłyby te 4-5 transfery które zapowiadał pietrowski.
Ostatnio edytowane przez Rience : 23.12.2018 o godz. 05:09.
Odpowiedz cytując