Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2018, 03:28
Yggdrasil napisał(a):Wyświetl post
Ja piernicze..żeby na forum klubu, którego dumą jest narodowy i prawicowy charakter jego początków, użytkownicy przeganiali się w poprawności politycznej i przeprowadzali nagonkę w wersji soft antifa, ponieważ 70+ letni człowiek użył określenia "skośnooki"
Ja sam mam 33 lata, ale pamiętam doskonale czasy, gdy nikt nie miał problemów w szkole z uczeniem nas "murzynek bambo w Afryce mieszka", Azjaci byli zamiennie opisywani jako skośnoocy, Indianie czerwonoskórzy..
Opamiętajmy się, błagam..Co marksizm kulturowy i pranie mózgu z nami zrobiło?
Właśnie. Widzę, że niektórym z zacietrzewienia sufit się na łeb zwalił. Zaraz będą walczyć wraz z gazetą wyborczą z szowinistycznym, pełnym nienawiści językiem rasizmu i wykluczenia ze względu na skośność oczu...
Styki sobie w mózgach przepnijcie.
A to, że nie zapamiętał nazwiska czy celowo nie posłużył się nazwiskiem to może już być zwykły element gry politycznej. Jak Duda stał przy podpisywaniu jakiś papierów obok siedzącego Trumpa to też przypadkowe nie było, raczej symbolizowało jak wyglądają stosunki i szacunek do siebie dwóch "sojuszników" i kto komu sie pucuje a kto rozdaje karty. Takie rzeczy nie są przypadkowe. Tak samo może grać Majcher a wy się podniecajcie i walczcie ze wszelkim złem tego świata czyli rasizmem antysemityzmem i tym no... homofobią
Mózgi przewietrzyć gangusy

p.s Jak już tak bardzo chcecie kogoś bronić, to zacznijcie bronić swoich a nie wszystkich na drugim końcu świata
Ostatnio edytowane przez regan : 23.12.2018 o godz. 03:33.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując