PhantomRanger napisał(a):

Ja również mam co do nich wątpliwości, ale tylko głupiec by nie miał, a to z racji braku wiedzy na ich temat. Zauważ jednak pewną analogię:
16 i 17 XII byli piłkarze Wisły mówią, że idą dla klubu dobre czasy. [wzmożony ruch nowych kont]
18 XII "cisza w eterze"
19 XII informacja o dogadaniu się z inwestorem -> następuje masowe zakładanie kont od tego dnia i stan ten trwa do dnia dzisiejszego.
PS. ciekawe czy istnieje zestawienie ile kont zostało założonych w konkretnym miesiącu.
|
Ale to oczywiste co mówisz i też widać że są wśród nich pasiaści i inni życzliwi tylko co to zmienia? Forum jest otwarte. Kazdy może je czytać. Wiadomo, prowokują też tekstami ale takich sytuacji nie unikniesz. Był nerwowy tydzień. Wkrótce emocje opadną (miejmy nadzieję że po pozytywnym rozwiązaniu sprawy) i krzykacze pójdą gdzie indziej albo się znudzą. Nawet kiedy przelew dotrze to będzie dalej pojazd. A Majchrowski hańba za takie teksty. Tak samo mógł powiedzieć np. Ten czarny, ten gej, ten upośledzony itd. Na takim poziomie nie wyróżnia się takich cech. Mogę być gejem, mogę byc czarny ale on nie powinien poruszać takich kwestii ani zwracać oficjalnie na nie uwagi bo to nieprofesjonalne i pokazuje że ma to dla niego jakieś znaczenie a nie powinno. Gdyby powiedział tak na zachodzie to miałby problem.