Wyświetl pojedynczy post
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2018, 23:25
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Nie "come on", tylko jak bym coś tak protekcjonalnego i lekceważącego usłyszał o sobie w prywatnej rozmowie to bym się nieźle "zagotował". A my tu nie rozmawiamy o żadnej prywatnej rozmowie, tylko o oficjalnej wypowiedzi do mediów, które zresztą od razu ją zauważyły i podkreśliły. Oni wszyscy też robią "z igły widły"? Zresztą ta jego wypowiedź świadczy chyba o tym, że po kolejnych wygranych wyborach Jacuś czuje się już niemal bogiem.
No to widocznie jesteś bardziej wrażliwy na swoim punkcie niż ja.
Bo ja gdybym usłyszał od obcego chłopa, którego widzę po raz pierwszy w życiu i tylko przez pół godziny, że mówi o mnie "ciemnowłosy" dla odróżnienia od blondyna i łysego, to bym wzruszył ramionami i tyle.
Moim zdaniem "skośnooki" to właśnie ten sam kaliber co ciemnoskóry, ciemnowłosy, wysoki, czy szczupły.
Dla mnie to jest non-story, ale z uwagi na to, że nic więcej ciekawego się nie wydarzyło to nasze dziennikarskie popłuczyny właśnie tego się chwyciły żeby nabijać kliknięcia.

Nawiasem mówiąc muszę Ci wyznać, że odczuwam wyjątkowy dyskomfort stając w obronie tej kanalii, która jest prezydentem naszego miasta, więc proszę Cię nie ciągnijmy tego tematu dalej

Wesołych Świąt
Odpowiedz cytując