Wyświetl pojedynczy post
Bohemians
Junior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2018, 19:52
Jery napisał(a):Wyświetl post
Na razie wszystko idzie wg zapowiedzi... Pozostaje czekać na przelewy i 28 grudnia. Wtedy się wszystko wyjaśni. Ja od wczoraj jestem optymistą. Najpierw w ogóle miało nie być inwestora i umowy, Pietrowski miał nie przyjechać, Vanna miał nie istnieć. Dziś u Jacka okazało się, że ws gruntów jest wszystko wyjaśnione i już nikt nie pamięta o rewelacja Onetu ws "ziemi TS". Obecnie mamy w sieci "bekę z butów" i dementi TF ws słów Majchrowskiego...

A co do np afery z Bońkiem, Pietrowski mówił, że "poznał go w Legnicy u prezydenta", dementi było od Bońka, że go nie zna, ale może zjadł z nim obiad z Legnicy u prezydenta... Taki mamy szum informacyjny i pismacką guwnoburzę o każde słówko. Chociaż my się w to nie wkręcajmy.
Głos rozsądku. Dodam od siebie że ten Pietrowski dla inwestorów to chyba robi za takiego przewodnika-tłumacza. Wątpię żeby miał być prezesem albo co gorsza zebyvpociagal za jakieś sznurki. Na razie wbrew niektórym komentatorom i "zyczliwym" Wiśle wszystko idzie zgodnie z planem. Idźcie się napić, śledzia zjeść. Miesiąc temu moglismy pomarzyć o takiej szansie. I nie badzmy jak stanowski - nie oceniajmy ludzi po wygladzie. Nie kazdy ma ochote łazić po pokazach mody jak jakiś Rozenek czy inny majdan. Nie każdy chce topić kasę w bentleyach jak np właściciel piekarni chleba z mojej wsi (autentycznie). Trochę luzu.
Odpowiedz cytując