Wyświetl pojedynczy post
Revenge_vo2
Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2018, 10:25
Gazeta.pl ma informacje od dziennikarzy. Zrozumcie polscy dziennikarze jest jak piłka polska. Nic nie znaczą i nic konkretnego nie wiedza.
Dziennikarstwo w ostatnich dniach wyglada tak:
Czego dowiedzą się od bardziej zorientowanych kibiców to piszą artykuł. Albo co zobaczą.
Nie maja przecieków w tej sprawie, magistrat z nimi tez nie chce rozmawiać. Jak pisałem Majchrowski droga polityczna dowiedział się ze Vanna Ly jest powiązany z branża budowlana. Dla dziennikarzy sportowych to poziom nieosiągalny w kontaktach.

Od siebie znów dodam ze Vanna Ly powiązany jest z jednym z najbogatszych Polaków który działa w rynku budowlanki i inwestycji. Wiem to od 1 forumowicza i 3 niezależnych od siebie źródeł.

Wiec na dziś dzień jestem spokojny o to ze Vanna Ly ma pomysł i ma czym inwestować. Niewiadoma pozostaje co ugra z magistratem i póki co czekałbym na rozwój sytuacji.

Teraz zastanawia mnie co innego - obecna Pani prezes, zapadła się pod ziemie, czy ktoś cokolwiek o niej napisał z naszych dziennikarzy? Jeżeli oszukała klub to czy tego samego nie zrobiła nowemu wciąż potencjalnemu inwestorowi? Model biznesowy AON opierał się na jakiś informacjach pytanie na jakich.
Odpowiedz cytując