Wyświetl pojedynczy post
Lonia
Member

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2018, 12:16
Ja osobiście pogodziłem się już z upadkiem klubu,wiekszośc jak widze się łudzi,ale mniejsza z tym.Mam w związku z tym pytanie,bo wiem ,że gdzies juz ktos w tym wątku o tym wspominał;zakładając,że do konca roku nie splacimy nikomu ani złotówki i w przerwie zimowej odejdzie 90% piłkarzy to jakie mamy opcje? 1.ogłaszamy upadłośc i nie przystepujemy do rundy wiosennej co oznacza praktycznie koniec Wisły tej którą mamy.2.dogrywamy runde tym kto zostanie + juniorzy i spadamy nie zdobywając wymaganej liczby pkt a w przyszlym sezonie staramy się o licencje na 1lige czy może jeszcze jakaś inna alternatywa istnieje?
I teraz zakładając ten upadek, odradzamy się pod egidą kogo?idziem drogą Pogoni ,Widzewa,Hutnika itd?Nie jestesmy juz Wisła kraków SA z jej historią i osiągnięciami tylko Wisłą Kraków "coś tam,coś tam"? wg prawa,choć w głowach i sercach dalej to ta sama Wisła ukochana.I jeżeli do tego dojdzie ,do tego odrodzenia,z Kwietniem czy Włodarskim czy kimkolwiek innym to gdzie ,bo to mnie nurtuje od jakiegoś czasu,będziemy grać domowe mecze?Chyba prezes socios coś w wywiadzie wspomniał ,że istnieje możliwośc gry na R22 nieodpłatnie?a jak nie to gdzie bo zakładam nawet pesymistycznie,że na tą 4 lige bedzie chodzić min. 3k ludzi i zakładam ze nie na Kałuży Hutnik?.Do zobaczenia dziś na meczu.Miejmy nadzieje nie ostatnim w ekstraklasie w najblizszej przyszłości.
Odpowiedz cytując