Wyświetl pojedynczy post
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2018, 09:04
Wg mnie to przejmowanie naszego Klubu trafi do podrecznikow jako przyklad oszustwa. Bedzie tym czym jest Krol (swoja droga ciekawe co z nim, bo w necie nie udalo mi sie znalezc o nim absolutnie niczego nowszego niz 2013r.) Jedyne, ale to jedyne pozytywy jakie z calego tego bagna mozna wylowic, to wypowiedzi Kosowskiego i jakies mgliste sprawdzanie tego czlowieka przez magistrat, ze niby to ktos powazny i wiarygodny. Wszystko inne, co do jednego od sposobu przejecia, zerowej, a nawet -100 jawnosci, po zyciorysy tych ludzi, a juz zwlaszcza wypowiedzi, ktore wszystkie sa na zasadzie - znam Bonka (nie zna) Matusiaka (nie zna) prezesem bedzie Stachowiak (nie bedzie), konferencja bedzie moze przed meczem, a moze po, ale to nic pewnego, jeszcze za wczesnie, jeszcze nie czas, zobaczymy, juz niedlugo, rozmawiamy, myslimy, pracujemy. To jest czysta tragikomedia. Jak to stwierdzil moj tata - gdyby to nie chodzilo o Wisle, to wszyscy tu lezelibysmy i ryli ze smiechu, ale ze serce walczy z rozumem, to przejawiamy totalna glupote w jakiejs kompletnie urojonej nadziei, ze moze jednak z szemranego sposobu i okolicznosci i ludzi wygralismy w totka. Ja udaje sie dzis z tata na mecz w przeswiadczeniu, ze to ostatni mecz w Ekstraklasie.

PS. Na koniec dodam jeszcze, ze tak jak to ktos wczoraj napisal na TT chyba - problemy Wisly to sie dopiero zaczna gdy te 12 milionow zostanie przelane.
Powód: Dopiska
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 21.12.2018 o godz. 09:12.
Odpowiedz cytując