Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2018, 22:55
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie nie jeden tylko dwa dni 100% dłużej. A niepoważne to było zachowanie przez ostatnie dwa lata "fanatyków" przyglądających się jak ich kolesie doją Wisłę. Więc jeżeli chcesz mieć do kogoś pretensje to ani nie do Dobcia ani nie do egzotycznego inwestora tylko do siebie, bo rozumiem że z bliska obserwowałeś to co się działo po przejęciu piłki nożnej przez TS.

Rozumiem ze niektórym w głowie się nie mieści ze ktoś może dostrzegać w Wiśle potencjał czy to promocyjny czy finansowy ale taki Wisła posiada, zwłaszcza kiedy przyjąć że "fanatycy" zamiast rządzeniem i terroryzowaniem zwykłych zainteresowanych sportem kibiców skupią się na dopingu. Dopingu dla grającej drużyny a nie kumpli z za krat powsadzanych czy to za bieganie z maczetami, handlowanie prochami czy za okradanie własnego klubu.
Nie mam do nikogo pretensji człowieku, zadałem pytanie, dobcio na nie odpowiedział, a ty się wpierdzielasz między wódke a zakąske. A z tymi swoimi insynuacjami to sobie rzucaj w inne strony bo ani mnie to nie rusza ani nie ziębi więc nawet mnie nie cytuj bo mi szkoda czasu na odpisywanie na takie pierdoły.
Odpowiedz cytując