Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2018, 17:32
As napisał(a):Wyświetl post
No nie chcialem sie zbytnio rozwodzic, balem sie ze i tak post jest za dlugi i nikt go nie przeczyta.

Moze i jestem paranoikiem ale nich mi ktos poda jakies racjonalne wytlumaczenie w jaki sposob absolutny golas dostawal co jakis czas grube pozyczki.
Idz do banku i poweidz, ze chcesz 1000zl pozyczki. Oznajmij im, ze nie niczego wartosciowego nie posiadasz a na twojej wyplacie jest cesja bo od wielu miesiecy nie placiles za czynsz za mieszkanie.

Powiedz mi czy ci udzielili pozyczki. ;-)

P.S. po co komu LM czy Liga Europy jak to moze sie zdarzyc a moze nie. Liczy sie tak naprawde liga i jakby nie patrzec to hiszpanska ludzie ogladaja od Buenos Aires po Tokyo a Wisle w porywach 150 tysiecy ludzi. No nie jest to najlepsza platforma to zarabiania pieniadzy. Jesli ktos ma 40 milionow Euro to chyba lepiej mu by bylo zainwestowac w jakies Recreativo Huelva bo kilka razy w roku zagra z Realem, Barcelona, Atletico, Valencia itd.
Reklame na koszulce sprzeda nie za milion zlotych tylko za kilka milionow euro.
Ale skąd pomysł że my mamy jakiekolwiek pożyczki z banków? Cały dług licencyjny to zobowiązania wobec pilkarzy, trenerów itd (W tym podatki i byli trenerzy), tutaj nie ma mowy o żadnych zyrantach. Jedynie w tych "drugich" 20 milionach jest szansa na jakieś długi bankowe, ale podejrzewam, że tam po prostu sa różnego rodzaju usługi typu ochrona (nawet za Cupiała nie placilismy, stąd Impela mieliśmy na koszulkach), miasto (mimo gwarancji że strony Ekstraklasy to dalej wisi w naszych długach) itd. Pewnie placilismy tylko za sprzątanie i usługi księgowe.

Rience napisał(a):Wyświetl post
Dłużej to znaczy? Miał zostać jeden dzień a zostanie dwa dni? Zostanie w piątek i sobote w Krakowie a później poleci w siną dal i tyle będzie o nim wiadomo do przyszłej rundy (o ile wpłaci kase oczywiście, co nie jest takie pewne)? Przecież to nie poważne.
Nie popadajmy w paranoję, to akurat nic dziwnego, co miałby tutaj robić? Odśnieżać?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.12.2018 o godz. 17:34.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując