Szanowny Państwo kochani moi. (oparcia o własne przemyślenie i wiele bzdurnych info z sieci - nie posiadam żadnych źródeł to chyba jasne, więc proszę takich użytkowników jak antymod o nie robienie z siebie pajaca bo jak widzi, osób piszących w negatywnym tonie jest tutaj NAŚCIE a do mnie się przylepił)
Opierając się na tym całym chaosie mam niestety negatywne odczucia i powątpiewam w przelew do 28 grudnia (wydaje mi się, że to brednia).
Wydaje mi się, że najprawdopodobniej są dwie opcje plus jedna kuriozalna, która przyszła mi dziś do głowy.
1. Wisła jako element przetargowy w rozmowach z prezydentem (chodzi o tą zmyśloną inwestycję)
2. Podobna sytuacja jak z Sechertem czy jak mu tam, gdzie ktoś wjedzie na białym koniu.
3 - kuriozum, które chyba nie było na forum: ktoś chce nam zrobić psikusa, grać na zwłokę do 28/12 gdzie nic się nie wydarzy, a do tego czasu mogliby pojawić się jacyś wiarygodni inwestorzy (vide to co pisał Stanowski - choć tak jak pisano... tyle czasu było a tu nagle, jak już niby kupiec jest to pojawiają się osoby, które chcę kupić - pytanie gdzie byli 2,3 tygodnie temu?). Psikus polega na tym, że cierpliwość piłkarzy skończy się, złożą wypowiedzenia z winy klubu i już żaden inwestor tego nie odkręci