Wyświetl pojedynczy post
kubad99
Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2018, 12:32
Co sądzicie o tym tropie ktoś wrzucił na wykopie.

Magdziarz zalozyciel fabryki futbolu, krązyły ploty ze to on ma zostać prezesem.
Kawałek wywiadu z nim:

Uchodzisz za bogatego menedżera – i to nie dzięki prowizjom z transferów...

Szukam różnych możliwości. Wręcz niektóre same pchają się w moje ręce. Na przykład mam resort wypoczynkowy w... Kambodży.

W Kambodży?!

Mój kolega tam pojechał – ot tak sobie w długą podróż i... zachwycił się. Po dwóch tygodniach dzwoni i mówi, żebym przyleciał, bo cudowne miejsce odnalazł. I za kilka dni sam wsiadłem w samolot. Znalazłem się na wyspie Koh Rong Sanloem, położonej w Zatoce Tajlandzkiej, niedaleko wybrzeży Kambodży. Też się zachwyciłem i... zainwestowaliśmy. Świat nie zna Kambodży. Bali, Tajlandia, Filipiny to od dawna kierunki turystyczne, które przyciągają mnóstwo ludzi. Okazuje się, że Kambodża też ma swoje atuty. I to potężne – od ludzi po krajobrazy. Dziś „The One” – bo tak nazywa się ten ośrodek – rozwija się niesamowicie, praktycznie grudzień 2017 i styczeń 2018 mamy już sprzedany. „The One” to był dopiero początek. Okazuje się, że Kambodża to również aglomeracje – na czele ze stolicą Phnom Penh. Jak się spojrzy na samochody, drogi, biurowce, to człowiek łatwo zrozumie, że kraj rozwija się niezwykle dynamiczne. Brakowało jednak... e-commerce. Okazało się, że tam to nie funkcjonuje – więc nic, tylko stworzyć aplikację. Nasza aplikacja „My Phsar” - takie miejscowe Allegro - też rozwija się w zawrotnym tempie.
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując