Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2018, 09:13
co wam powiem to wam powiem
ale ....a pracować sie nie da przez tą cała sytucje

wchodze do pracy i zamiast zając sie rzeczami "to do" zaczynam czytać to gówno, a kilka rozmow pozniej okazuje sie ze juz 15 prawie....a ja dalej czytam te fascynująca ksiązke z ciagłym zwrotm akcji i masą wątkow pobocznych.

i tak dzisiaj jadą samochodem do pracy, patrząc na przepiękne pola skąpane w blasku światła....ble ble
wyboraźcie sobie ze slyszycie o tym, iz do Górnika wchodzi inwestor z Kambodży o ktorym nikt nic nie wie, a informacje ktore zaczynają pojawiać się w mediach mają wieksze dziury jak sie w nie zagłębi niz ma ich ser szwajcarski. Mój mózg slyszac historie o Górniku od razu widzi bubla...
a ze w aktualnej sytuacji jest walka serce mózg, dalej wierze ze Kuźbik mógł kogoś tam poznać grając w piłkę, czy też Tomek Kłos i tam poprzed "five shake hands" dotarlismy do jakiegos chłopa od wanien co sra hajsem...
....a, no ja wiem ze to Kambodża, ale dziś ludzie ktorzy maja kupe hajsu to zawsze jakoś w sieci istnieją.
do tego test ze mamy ileś tam klubów piłkarskich w ktore inwestujemy...10 czy 12 jeden ..... No nie no, jak może mówić tak przedstawiciel typa, powinien powiedziec dokładnie jakie kluby i jakie udziały, chyba ze ten udział w nich jest taki jak znajomośc z Bońkami itd. Po prostu chodzi ktoś tam na mecze, a kupując bilet staje sie udziałowcem klubu. Wiec nie pamięta czy był na 10 czy 12 meczach.
Do tego ten wywiad czy tez wywiady, no Panie --> chłopa dla mnie jest zupełnie niewiarygodny ale dalej wierze ze moze znac jakiegoś księcia ktory da tutaj petro hajsy.

najbardziej mi sie jednak niepodoba to, ze z każdą kolejną upływająca minuta przewaga "to jest wałek" nad "uda się" rośnie w tempie w jakim spierdala nam europejska piłka.

idźmy dalej, czemu to może być wałek? ucieczka z pod topora marzenki, sprzedaje klub wiec nie zostanie pociągnieta do odopowiedzialnosci za to co było itd itp. Czy ma to sens? biorac pod uwage co wyszło w klubie tej opcji nie mozna uznawać za nierealną.

nadzieje dają wpisy, takie jak wczoraj Kosy "ze chłopaki od czerwca nad tym pracowali" i ze nie potrzeba Kity czy innych.

tyle ze tutaj znowu pojawiaja sie wspólne mianowniki ostatnich lat.
Citko i Meres wygladaja jak ten Adam z wanną.. tudzież Kosowski i Adam czy inny piłkarz i Adam.
O ile to adam

no i zakoczenie sprawy w piątek w grudniu po południu. Jeszcze 28 grudnia...Czemu to wszystko wygląda tak jak wygladac nie powinno. Jak nie powinno sie przejmować i sprzedawać klubu piłkarskiego na podstawie ostatnich 3 lat klubu Wisła Kraków.

Daj boże by khmerskie mioliony były tez milionami ale w euro i poprowadziły Nas na panteon!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując