No, no, nooo... Ja nie wiedziałem że się obracam w tak zacnym, szacownym i wyrafinowanym gronie ludzi z wyższej półki... Co nie popatrzeć to albo informator ze znajomościami wysoko postawionych ludzi w klubie, albo analityk finansowy, albo człowiek z doświadczeniem w doradztwie przy klepaniu dealów na grube miliardy dolarów.
Pozostaje spytać - czemu w takim układzie nikt z Was mądralińścy nie użył swoich dojść i doświadczeń żeby inwestora Wiśle znaleźć, hm?
.......icie jakieś niewyobrażalnie wielkie spiskowe teorie dziejów, pralnie pieniędzy, szwindle z pożyczkami, grunty (które do S.A. mają się tak jak np. tereny w rynku - no Wisła Kraków, czyli Kraków w nazwie, no to halo - cały Kraków przecież kupiliśmy!) - co będzie następne, może burdel z tanimi azjatkami nam założą zaraz obok szatni. Albo ryż na parkingu będziemy hodować, o! A pan prezes zamiast odkładać na ZUS, dzięki temu odłoży sobie na KRUS i będzie do przodu, takie to wały będą, a co!
Dajcie sobie na wstrzymanie, poziomem przebiliśmy chyba ostatnio dno, co niektórzy tu się zachowują jak rozwrzeszczane dzieci - byle co, byle coś wypowiedzieć.
Od skrajności ....a w skrajność:
IV liga - źle. TS chujowy. Gorzej być nie może, światło gasimy
Czwórka biznesmenów wchodzi - Alleluja, króle i zbawcy. TS ciągle chujowy, o linczu już przycicha.
IV liga - źle. TS chujowy, do tego jeszcze lincz na forum pełną gębą, winni są wszyscy bo ja wiedziałem od razu że tak będzie. Gorzej być nie może, światło gasimy
Nowy inwestor - City Group - pińcet miljonów ojro w budżecie, wybieramy z kim zagramy w LM, TS jednak świetny deal zrobił. Dobrze że nas te biedaki krakowskie nie przejęły. O linczu już nie pamięta nikt.
Kambodża group capital partners LTD - Gówno, syf, chujowe. Oszuści, lody będą robić i wały.
No więc pytam (nicków mi się nie chce cytować, bo za dużo szukania) - na jakiej podstawie ktoś od razu mówi że transakcji kupna klubu piłkarskiego przez zagraniczny kapitał nie przeprowadza się w ten sposób? Bo Ci się tak wydaje? Czyli nie wiesz, ale swój gównopogląd musisz wsadzić?
Na jakiej również podstawie jebiesz z góry na dół każdego zamieszanego w tą transakcję? Bo to są złodzieje, aha. A jakie masz na to dowody? Żadne? No to nie strzęp ryja i czekaj na rozwój wydarzeń. Bo nie pozostaje w tym momencie nic innego.
Wszystko wyjaśni się na dniach, lodu na te rozpalone głowy.
Wszędzie, ....a wszędzie sieje się regularna beka i drwina z ostatnich wydarzeń. I nikt inny nie daje temu najlepszej pożywki - ani parchy, ani trolle, ani Miga, ani nikt inny tylko te głupie i absurdalne dywagacje w tym temacie.