@raf2
Cytat:
jakby Marzenka i rekiny chcieli na szybko pozbyc sie klubu to nie dawaliby klauzuli o splacie dlugu tylko oddali go byle słupowi za złotówkę
nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale nie mam wątpliwości, że jest szykowany jakiś gruby wał, ten cały Pietrowski, Haltrig, spółki widmo bez siedziby, jakiś mityczny milioner z Kambodży gdyby rzeczywiście obracali milionami euro i robili jakies większe interesy to byłyby o nich jakiekolwiek informacje w necie, cokolwiek
|
Nie zgodzę się z Tobą - nie wszystko jest do "wygooglowania" uwierz mi na słowo. Kilka lat temu miałem za zadanie sprawdzenie naszego bardzo dużego hinduskiego dostawcy i wiesz co? LIPA! Ślęczeliśmy z kolegą nad tematem dobrych kilka dni i nie udało nam się niczego konkretnego wynaleźć; a części jak przychodziły kontenerami tak przychodzą do dziś. Co ciekawe, właściciel firmy to milioner a słowa o nim nie znajdziesz nawet w czeluściach internetu.
Jestem bardzo pesymistycznie nastawiony do całej sprawy, szczególnie po tym co spotkało nas z Meresińskim i Stechert Gruppe ale daje sobie czas przynajmniej do końca miesiąca. Nie skreślam ani nie popadam w euforię i wszystkim tak radzę.