Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2018, 09:45
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
O jasna cholera jakie rozkminy, wy naprawdę nie macie nic lepszego do roboty niż siedzieć pół nocy i szukać po googlach?
Może lepiej kupcie bilet na piątek, bo podejrzewam, że większość to R22 to w TV tylko widziała, a do pisania głupot to pierwsi.

I panika, że przejmują nas jakieś "pionki"... No same rekiny biznesu i doświadczeni managerowie na forum siedzą, szkoda że żaden nie chciał przejąć klubu, przecież był do wzięcia za 1 PLN...

Co niby gorszego nas może spotkać? Przecież Wisła Kraków SA nie ma praktycznie nic, nie ma stadionu, nie ma biura, nie ma piłkarzy o dużej wartości. Jedyne co mamy to historyczna marka. I to jest właściwie jedyna sprawa, o którą mam nadzieję zadbano i zabezpieczono w jakiś sposób w umowie sprzedaży.

Jedyne rozsądne słowa w ostatnich godzinach.
Matko boska, każde forum KAŻDEGO klubu na świecie jest pełne ględzenia, domysłów, pierrdolenia i (okazjonalnie) mądrych postów. Ja wiem, że nasza sytuacja jest...specyficzna, ale zrozum, że ludzie przeżywają takie sytuacje na różne sposoby. Jeden powstrzyma się od emocjonalnych komentarzy, a drugi nie prześpi całej nocy snując domysły. To specyfika formy, jaką jest forum. Nie zabraniaj użytkownikom wyrażania opinii, bo: a) nie od tego tu jesteś, b) to TEŻ tylko Twoja opinia, nic więcej.

Daj ludziom się wyżyć, jeżeli tego potrzebują. Jaki to ma wpływ na całość?
Odpowiedz cytując