Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2018, 02:26
nareszcie normalne wpisy ...popieram ze nic gorszego juz nam sie zdazyc nie moglo ...tutaj juz nawet nie ma co ukrasc , a widmo IV ligi bylo ogromne ...w najgorszym wypadku wrócimy tam za niedlugi czas .....miska zawineli , reszta gangsetrki pos...ała gdzie sie da , i tylko Pigi zostala jako ich słup , ...mi osobiscie tez to smierdzi niezlym przypalem i walkiem , i nawet sie nie zdziwie jak za 1-2 dni sie okaze ze to tylko szopka ....., i tak blismy jedna noga w 4 lidze , mowiac o walkach to na czym, na kadrze ?/ nie rozsmieszajcie mnie , nagle ktos chce zarobic na łysym hamulcowym Basha ? ktory nigdy jeszcze nie podal do przodu ani nie znalazl sie w 16 -tce przeciwnika ?/ czy moze RB( , albo Kostalu ktoremu obroncy Jagi musieli zrobic prezenty w tym momencie juz nic nie ryzykujemy , a ze tonący chwyci sie nawet brzytwy byc moze to zrobila nawet Gangsta Lady ...osobiscie tez bym wolal Wlodarskiego i Kwietnia , ale skoro Oni tez sie wysrali na dlug 14 mln - to sory- czy to byli ludzie ktorzy mieli wrocic hegemonie Wisly .....gorzej juz byc nie moze- a czy spadniemy do 4 ligi teraz , czy w czerwcu to juz malo istotne ....niewiem czy to prawda, ale ponoc Lesniodorski sie wypowiedzial ze gdyby niebyl legionista to od reki by taki klub jak Wisla wykupil ...wiec to duzo mowi o naszych niedawnych Biznesmenach ...niewiemy i dlugo nie bedziemy wiedziec nic, po prostu wszystkie dzisiejsze newsy mogą jutro czy pojutrze byc juz nieaktualne i znow bedziemy posmiewiskiem pro warszawskich dziennikarzy - ale jest juz " za piec dwunasta" i albo ryzyko albo upokorzenie i niedkonczenie sezonu , i oczywiscie spadek klubu do piekła ....jeszce raz powtarzam ...smierdzi mi to niezła lipą ...ale teraz to juz nie my rozdajemy karty
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 19.12.2018 o godz. 02:38.
Odpowiedz cytując